Planul de implementare

Planul de implementare bune facut de la inceput este una din conditiile esentiale ale unei implementari de succes.

Impreuna trebuie sa stim cand, cum si cine este responsabil pentru fiecare etapa a implementarile, cine participa si ce termene avem.

Planul de implementare propus de noi contine cateva etape mari:planif-proiectelor

  1. Analiza – este etapa in care, pe baza discutiilor cu stake holderii si power userii se stabilesc nevoile si modul in care CRM si procesele interne vor fi modelate astfel incat sa usureze munca si sa maximizeze rezultatele. Aici se stabilesc clar si in detaliu si obiectivele proiectului si modul de masurare al rezultatelor.
  2. Proiectarea – este etapa in care se va prezenta modul prin care CRM-ul se va mula sau va modifica procesele interne astfel incat sa se ajunga la obiectivele propuse. Aici clientul deja primele imagini clare despre cum se va lucra.
  3. Dezvoltarea – este etapa in care echipa CRM4YOU implementeaza toate customizarile si personalizarile rezultate din faza de Analiza si aprobate in faza de Proiectare. Aici clientul deja vine in contact cu produsul finit pe care-l va primi.
  4. Testarea – este etapa in care echipa CRM4YOU si power userii vor testa functionalitatile aplicatiei. Aici clientul atinge platforma prin power useri si incepe sa se obisnuiasca cu ea si sa prinda incredere in ea.
  5. Implementare – este etapa in care produsul finit este ridicat pe mediul de productie si este gata de utilizare
  6. Instruirea personalului – este etapa in care personalul este instruit sa lucreze in CRM conform fisei postului si a procedurilor interne actualizate.
  7.  Go Live – sistemul este folosit de tot personalul.

In fiecare etapa se stabileste responsabilitatea fiecarui membru al echipei.

Termenele de realizare sunt agreate reciproc.

 

Consultanta personala privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 9 – 18. Daca doriti informatii în legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!