CAS genesisWorld x12.1.10 – Informatii despre release

Update de documentație

a) Help-ul on-line in limba engleza a fost updatat pentru anumite module.

Help-ul descrie efectele pe care le genera modelelor si integrarile.

Conținutul legat de impactul utilizării împreună a diferitelor module și integrări va fi documentat în acest document și eliminat treptat din ghidurile utilizatorului. Fără actualizări suplimentare semnificative ale conținutului, conținutul despre efectele și impactul modulelor și integrărilor a fost deja eliminat în următoarele ghiduri de utilizare germane.

b) Manualul de utilizare a modulului Marketing pro a fost actualizat

c) Manualul de utilizare a replicării a fost actualizat. În încercarea de a reduce volumul și domeniul de aplicare al ghidului de utilizare a replicării, veți găsi numai erori și avertismente în jurnalul din Ajutor online pentru Management Console și Desktop Client.

d) Manualul de utilizare a modulului Survey a fost actualizat.

CAS genesisWorld Desktop

Tragerea și plasarea documentelor în vizualizările internetului

Dacă aruncați înregistrări de date, de exemplu, într-o vizualizare listă, o înregistrare de date sau pur și simplu în CAS genesisWorld, atunci se creează întotdeauna o înregistrare de date a documentului. O înregistrare de date a documentului nu mai este creată dacă introduceți un fișier într-o vizualizare internet CAS genesisWorld. În acest caz, sunt utilizate mecanismele pentru vizualizarea afișată pe internet.

CAS genesisWorld Web

Adăugarea de caractere la compunerea valorilor câmpului pentru acțiuni

În zona Mai multe acțiuni, puteți compune diferite valori de câmp. Puteți adăuga propriile personaje pentru a completa valorile câmpului.

 Product+information+CAS+Products+x12110

Product+information+CAS+Products+x1211023 Puteți adăuga substituent pentru valoarea câmpului făcând clic pe un buton nou.

 Product+information+CAS+Products+x121102

App Designer

a) Grupuri definite de utilizator în diagrame

Puteți crea grupuri pentru sursa de date a unui grafic. Pentru a face acest lucru, selectați opțiunea Definită de utilizator din zona Grupare și apoi faceți clic pe + Adăugare grup. În cele din urmă, selectați un nume pentru grupul pe care doriți să îl afișați.

Product+information+CAS+Products+x12110234 Dând clic pe butonul de filtrare, puteți defini un filtru suplimentar pentru noul grup care se referă la un grup.

Product+information+CAS+Products+x1211024

Product+information+CAS+Products+x1211025

Product+information+CAS+Products+x1211026

b) Afișarea listelor customizate cu scripturi

În meniul global al Designerului de aplicații și în fila Designer de aplicații din aplicația de administrare, puteți modifica afișarea tipurilor de înregistrări de date. Cu o licență adecvată, puteți utiliza un script pentru a defini diferiți parametri pentru modul în care este afișată o listă.

Picture1

 c) Filtre de căutare in listele de grupuri de link-uri

Acum puteți defini un filtru de căutare în lista de linkuri grupate. Cu aceasta puteți căuta numai înregistrări de date specifice care trebuie conectate.

d) Restricționarea tipurilor de linkuri pentru a extinde linkurile generale

Dacă doriți să restricționați tipurile de legături într-un câmp de legături, o listă de legături sau într-o listă de legături agregate, atunci puteți selecta și legătura generală.