Custom Application

Prin Custom Application dezvoltam produse care usureaza munca si rezolva cerintele clientiilor nostrii. Noi nu vindem produse, oferim instrumente care vin in ajutorul clientilor.

Custom App CRm4you.ro

Custom Application CRM4YOU.RO

Principalele module dezvoltate de Custom Application si care ajuta la utilizatorii in activitatea curenta sunt:

RACO REG – Aplicatia de registratura si management al corespondentei. Fiecare document/colet intrat/iesit din companie este inregistrata cu un numar unic indiferent din cate puncte se face colectarea/trimiterea. Se urmareste traseul acestuia de la emitent pana la plecarea cu curierul sau de la curier pana la destinatar, se poate arhiva  documentul si electronic si se poate trimite automat prin e-mail. Oricand se stie cand a intrat/iesit, cu ce numar de curier, cu ce numar AWB, unde se afla, etc.

RACO SMS – Aplicatia cu ajutorul careia se transmit SMS-uri direct din aplicatiile CRM/ERP. Aplicatiile uzuale trimit doar mail pentru diversele notificari. Modulul RACO SMS va permite sa trimiteti automat si notificari text pe telefonul mobil.

RACO Linkedin Connect – Aplicatia cu care se sincronizeaza CRM-ul utilizatorului sau agenda personala din clientul de mail cu persoanele din lista Linkedin. In functie de aplicatia folosita, se poate si notifica utilizatorul atunci cand un contact isi schimba locul de munca, domiciliul sau alte informatii. Pentru firmele de HR, acest modul permite culegerea si actualizarea automata a bazei de date.

RACO CATALOG – Aplicatie pentru scoli si institutii de invatamant.

RACO Archiv – Aplicatie de arhivare electronica a documentelor.

 

Consultanta personala privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 9 – 18. Daca doriti informatii în legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!