CRM pentru cercetare

CRM pentru cercetare – pentru domeniul de cercetare si dezvoltare, baza de informatii si cunostinte joaca un rol important. Sunt necesare structuri de informatii care sa reuneasca toti participantii în procese si sa permita permanent o comunicare neobstructionata.cas pentru cercetare

Ce va ofera  un software CRM pentru cercetare

  • O baza de date  unitara ce contine  informatiile necesare intr-un  management transparent al proiectelor;
  • Economie de timp si resurse, fiind reduse simultan sarcinile administrative;
  • Urmarirea etapelor si a stadiului in care se afla procesul;
  • Urmarirea termenelor de realizare;
  • Comparatia rapida a rezultatelor obtinute din incercari;
  • Urmarirea costurilor

Avantajele dumneavoastra cu CRM pentru cercetare

  • Un mod de lucru orientat catre proiect , deoarece  software-ul  CRM asociaza toate programarile, intalnirile  sau etapele care apartin unui proiect. Toti colaboratorii si participantii la  proiect detin  o imagine de ansamblu asupra sarcinilor finalizate, a celor  în curs de rezolvare sau cele cu scadenta depasita.
  • Managementul de proiect presupune o activitate intensa de gestionare si  coordonarea a echipelor  de proiect, de comunicare a  responsabilitatilor si verificarea respectarii  termenelor limita. Cu un software  CRM, sunt stabilite fluxuri de lucru care sunt transparente pentru toti participantii , iar prin  asignarea de roluri  fiecare primeste numai informatiile corespunzatoare.
  • Timpii de cautare a informatiilor si  costurile pentru schimbul de date  scad , ceea ce conduc, zi de zi, la economii semnificative.

 

Produs

 

Solutia sectoriala flexibila raspunde în mod cuprinzator cerintelor institutelor de cercetare si ale organizatiilor stiintifice. CAS Research face conexiunile vizibile si gestioneaza cunostiinte vaste. Baza o constituie CAS genesisWorld, solutia CRM premiata multiplu , destinata companiilor mici si mijlocii.

Consultanta personala privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 9 – 18. Daca doriti informatii în legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!