CRM în managementul de proiect

 CRM in managementul de proiect. Indiferent daca este vorba despre proiecte de amploare cu persoane interesate, din afara sau mici sarcini în propriul departamentul,  cu software-ul CRM  CAS genesisWorld controlati proiectele fara nici un fel de efort. Sarcinile si obiectivele, resursele si bugetele, riscurile si etapele sunt structurate de la A la Z în mod transparent si gestionate flexibil, deoarece  CAS genesisWorld va  ajuta sa  mentineti proiectele  în grafic.

Functiile în detaliu

Gestionarea proiectelor

CRM in managementul de proiect structureaza întreg managementul de proiect, de la achizitie, la planificarea termenelor si resurselor, pâna la control.

CRM in managementul de proiect

Gestionarea proiectelor

 • Toate activitatile aferente unui proiect sunt reprezentate sistematic in CRM pentru managementul de proiect, cum ar fi, de ex., programarile, întâlnirile, etapele, sarcinile, documentele, notitele telefonice.
 • Vederea de ansamblu asupra proiectului sub forma de grafic si fisierul de proiect sub forma de lista va mentin întotdeauna informat.
 • Starea proiectului este indicata printr-o lumina de semnalizare, care este aprinsa verde, galben sau rosu.
 • Aveti o imagine de ansamblu rapida asupra sarcinilor „de rezolvat”, „înca în lucru” si asupra celor „scadente”.
 • Cu vizualizarea planificarii de echipa, calendarului grupelor si planului proiectului, aveti întotdeauna sub observatie gradul de utilizare si disponibilitatea resurselor planificate.
 • Toate activitatile dintr-un proiect sunt alocate persoanelor si activitatea acestora este urmarita automat.

Modul Project

CRM in managementul de proiect ajuta la planificare în mod structurat si derulate cu precizie a proiectelor. Modulul optional Project integreaza managementul de proiect cu planificarea structurii si a resurselor. Controlarea proiectelor garanteaza orientarea catre optimizare de timp si cost.

 • Începând cu primul termen de achizitie, toate datele, planificarile si activitatile sunt integrate structurat în proiect.
 • Tarifele pe zile si ore pentru serviciile oferite pot fi determinate confortabil în catalogul de produse CAS genesisWorld, completate cu liste de preturi si reduceri specifice clientului, cât si module de text (template-uri) pentru descrierea serviciilor. Din aceste pozitii, utilizatorii realizeaza oferte individuale cu mai putine click-uri de mouse.
 • Modelele pre-definite sprijina planificarea flexibila a fazelor de proiect si a pasilor de lucru necesari în mod curent.
 • Pe lânga etape, pot fi planificate programari, sarcini, convorbiri telefonice, modele pre-definite de documente si pozitii de oferta cu estimarea costurilor. Astfel atunci când se creeaza un proiect de achizitie se selecteaza numai elementele de baza necesare în cazul respectiv si se repartizeaza angajatilor responsabili. O usurare semnificativa a muncii, în special datorita faptului ca proiectele pot fi adaptate în orice faza.
 • Imaginea de ansamblu este asigurata de vizualizarea tip tree(arbore), cu configurare flexibila, cu diagrama Gantt integrata si cu relatiile anterior/ulterior. Sunt afisate de asemenea gradul de utilizare si disponibilitatea resurselor planificate.
 • Cheltuielile, costurile de calatorie si serviciile prestate de catre terti sunt determinate complet la nivel de proiect sau proces.
 • La o apasare de buton pot fi create rapoarte de proiect la zi, evaluari ale costurilor si ale cifrei de afaceri raportate la întreg proiectul cât si prognoze ale cifrei de afaceri.
 • Planificari din Microsoft Project si Open Workbench pot fi interconectate.
 • Integrarea managementului comenzilor simplifica decontarea si garanteaza permanent indici actualizati.

Modul Timeclient online

 • Cu Timeclient online înregistrati timpii de proiect si deplasare, cheltuielile zilnice cât si chitantele confortabil prin intermediul unui portal.
 • Registrul electronic de deplasare stocheaza valorile kilometrajului si face diferenta între deplasarile în interes de serviciu si cele private.
 • Toate datele sunt subordonate direct programarilor, proceselor, proiectelor si clientilor aferenti.

Consultanta personala privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale de CRM in Managementul de Proiect. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 9 – 18. Daca doriti informatii în legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!